måndag 2 mars 2009

Små ramar inköpta på resorNär man reser så är det allra lättast att ta med sej hem små grejer. Jag har en enda gång köpt en riktigt skrymmande grej, efter många om och men gick det bra, men det sista som hann hända med mitt paket här i åbo på flygstationen, var att knarkhunden (en 30-40 kg:s bjässe)trampade rakt på mitt fragila paket (prytt med fragile-texter, glassymboler mm.). Som tur var så klarade tavlan sig, och var hel!
Nåväl jag har i varje fall lärt mej att komma hem med småsaker i handväskan. Det är mindre nervöst så.
Alla de här små ramarna har jag köpt på olika resor. Den fyrkantiga emaljramen och den lilla röda med mönsterinlägg i andra färger är köpta i Paris, den ovala lila ramen tror jag kom hem med ifrån Köpenhamn och metallramen är köpt i Stockholm.
Jag har dem framför mej varje gång jag bloggar, de står på skrivbordets hylla brevid datorskärmen.
Två av ramarna har fått bilder av min farmor i sej, de andra två hade så fullständigt ljuvliga foton färdigt i, så jag inte haft hjärta att byta ut dem. Den ovala ramens lilla flicka med famnen full av rosor är helt bedårande!

4 kommentarer:

Vittran sa...

Oj vilka fina ramar. Jag brukar inte lägga märke till sådana men nu när jag har sett dina så blir det säkert ändring.
Ha en bra dag!/Vittran

Ruben sa...

Fantastiska ramar! Det var snudd på att jag skulle visa vår jugendram, men det var tur jag inte gjorde. Den är inte alls i samma klass!
Du klagade förut på din kamera, nu vill jag inte vara ofin, men på denna bild verkar det som du gått alltför nära motivet. Det finns en minimigräns hur nära man kan gå för alla kameror. /Ruben

Bea sa...

Söta ramar med fina gamla fotografier. Hade jag valt ngn utav dom, så blev det den till vänster för sin sin graciösa stil.
Vacker servis i ditt förra inlägg! Att det lyckades med postgången utan att söndra ngt!
Ha en trevlig kväll! /Bea

ewa-christine sa...

Vilka härliga ramar, jag tycker dom är helt underbara. Jag äv också ägare av några fantastiska härliga ramar. Men också tavelramar, de som fanns förr. Vilken lycka.
Samlare är nog lite nostalgiker eller hur??