söndag 25 januari 2009

Hej!

Välkommen till min antikvitetsblogg! Jag är vad jag skulle kunna kalla jugend-freak. Jag har samlat på jugend-antikviteter i närmare trettio år. Formspråket har tilltalat mej ifrån första gången jag stiftade bekantskap med stilen. I den här bloggen vill jag visa upp grejer som finns i min samling och också gärna sprida lite kunskap om själva stilen.

Jag har också en annan blogg där jag skriver om mitt trädgårdsintresse. Den bloggen startade jag i juni 2008.

I mitt första inlägg skall jag presentera en läcker glasvas, som jag ärvt. Den har tillhört min mammas mormor.


7 kommentarer:

Bea sa...

Grattis till den nya blogg!
Här kommer vi att få ta del av underbara ting förstår jag :)
Trevlig kväll! /Bea

Nanó W. sa...

Hej mamma! Fråga mig om du behöver hjälp med någonting!
pusspuss

Ruben sa...

Hej Mimi, vad kul! Jag gillar också antikviteter men det var länge sedan vi köpte något. Gillar jugend men äger inga förmål, tror jag. Däremot finns det en del empire i huset. I Berlin finns det ett museum med enbart juged, det borde du se! /Ruben

Mimi sa...

Oj då! Jag har inte varit i Berlin. Måste alldeles tydligt styra kosan dit! Empire är en fin stil. Också gustavianskt är snyggt!
Hälsn mimi

Antikvitetsbloggen sa...

Hej,

Tack för ditt besök! Ja, folk är nog lite galna... Ska följa din blogg. Lägger till den i min länklista - så du kommer säkert se mig här då och då, kommenterandes något.
Hälsar,
Fredrik

Anonym sa...

花鄉,愛情海,百威,為楓精典,比佛利,新阿里山,儷京,御花園,風華,溫莎堡,晴海冷泉,紐芬堡,歐悅,名湖水岸,歐悅,萬里仙境,北極星,皇居,禾楓.湯泉,香緹,湯野,水漾,金色河畔,戀愛,新阿里山,皇家花園,山櫻花,名家,風華,美麗殿,艾蔓,薇星,皇城,泰皇,風雅頌,欣歡,名爵,竹田驛站,薇星,風雅頌,愛摩兒,墾丁,雅柏,天母,威斯堡,嘉賓閣,伊都,衣蝶旅店,樹林月圓,萬里仙境,北極星,華都飯店,馥嘉商務,唐城,雙橡園,百老匯,紫園,夏卡爾,竹林雅緻,好來屋,馬德里,湖山度假,蔚藍海岸,約客頂級,儷灣,真善美,歐香,愛莉園,人客

Randiga Tråden sa...

så snygg.